Gjykata Kushtetuese shfuqizon dënimin e përjetshëm për Aldo Baren

Gjykata Kushtetuese ka shfuqizuar vendimin e dënimit të përjetshëm për kreun e bandës së Lushnjës, Aldo Bare. Në vendimin e Gjykatës Kushtetuese thuhet se procesi gjyqësor ndaj Bares ka shkelje të shumta procedurale dhe për pasojë, dosja rikthehet për shqyrtim në Gjykatën e Lartë.