TOGAT E ZEZA KANË DHËNË VLERËSIMIN E LIGJSHËM TË MASËS SË SIGURISË.Gjykata e Shkodrës ka lënë në burg kryetarin e komunës Gruemirë, Lirim Nehanaj si dhe dy zyrtarë të tjerë.

Kjo gjykatë ka vendosur të lërë në fuqi masën e sigurisë “arrest në burg” për kryetarin e komunës, Lirim Nehanaj, ish-kryeregjistruesin e ZVRPP Asim Burgaj si dhe inspektorin në Drejtorinë e Administrimit të Tokave në Shkodër, Rruzhdi Handraj.Ndërkohë  gjykata ka ka ndryshuar masën e sigurisë nga “arrest në burg” në “arrest në shtëpi” për shtetasin Fatmir Tepelia,  përgjegjës në Drejtorinë e Administrimit të Tokave në Shkodër  pasi prej dy ditësh ndodhet i shtruar në spital.Nga hetimi i Prokurorisë së Shkodrës nisur në fund të vitit 2013, rezulton se këta shtetas, në kundërshtim me detyrat e tyre funksionale, kanë hartuar, miratuar dhe regjistruar prona të ndryshme në komunën Gruemirë në emër të personave që nuk u takonte tokë në bazë të ligjit 7501, duke krijuar mundësi reale për mbivendosje pronash, të cilat kanë sjellë konflikte ndërmjet banorëve.

 

 

 

Artikulli paraprak“MËSUES PËR SHQIPËRINË” RAMA OPTIMIST
Artikulli tjetërOPOZITA NË KUVEND, VETËM NGA NDËRKOMBËTARËT