Gjykata e Shkodres ka vendosur masen e sigurise “Arrest me burg” per dy autoret e grabitjes ne Dajç.

Eshte vendosur arrest me burg per Kristian Shkembin dhe Julian Vatnikaj ndersa eshte dhene masa e sigurise “Arrest shtepie me afat” per nipin e gruas se pronarit te shtepise Mark Alia.