GJYAKTA SPECIALE KA NISUR SEANCEN E RADHES PLANARE TE KUVENDIT TE KOSOVES.

OPOZITA, VETËVENDOSJE, AAK DHE NISMA, KA PARALAJMËRUAR VOTËN KUNDËR, NDËRSA NUK DIHET ENDE QËNDRIMI I DEPUTETËVE TË LISTËS SERBE. KRYEMINISTRI, ISA MUSTAFA ËSHTË SHPREHUR NJE DITE ME PARE I BINDUR SE TASHMË JANË ARRITUR NUMRAT PËR TË VOTUAR NDRYSHIMET E AMENDAMENTEVE KUSHTETUESE QË I JAPIN RRUGË THEMELIMIT TË GJYKATËS SPECIALE.