Viti 2016 ka shenuar rezultatet te kenaqshme per Bashkine Shkoder ne bledhjen e taksave dhe tarifave.

Drejtori i Zyres se Tatimeve Blendi Gjylbegaj ben te ditur se plani i te ardhurave gjate vitit 2016 eshte realizuar me 26 milion leke me shume se nje vit me pare .

Disa prej taksave kane pasur tejkalim te planit ndresa taksa e ndikim ne infrastrukture eshte realizuar vetem ne masen 30% Gjate ketij viti taksat dhe tarifat nuk do te ndryshojne pasi do te mbetet ne fuqi paketa fiskale e vitit 2016. Referuar shifrave, zgjerimin e bashkise dhe reduktimi i disa prej taksave dhe tarifave ne njesite administrative nuk ka ndikuar ne realizimin e planit te pergjithshem te ardhurave te bashkise se Shkodres.

Artikulli paraprakMOTI I KEQ PARALIZON ITALINË E JUGUT, LUMI I MERR JETËN NJË PERSONI
Artikulli tjetërVELIPOJA, BREGU I DETIT DHE RËRA ME MBETJE