Qyteti i Kukësit është përfshirë nga reshjet e dëborë në orët e para të mëngjesit.

Aktualisht në të gjithë Qarkun kanë pushuar reshjet. Lartësia e dëborës arrin 3-15 cm dhe temeraturat janë 1 gradë celcius. Të gjitha akset rrugore që përshkojnë Qarkun e Kukësit janë të qarkullueshme. Lartësia e Liqenit të Fierzës 272.78 m ndrësa prurjet e ujrave janë 700 m/s. R

eshjet e dëborës që kanë rënë gjatë mëngjesit kanë krijuar vështirësi momentale,ku është ndërhyrë nga borëpastruese për stabilizimin e gjendjes.