Goditet për shkak të detyrës drejtori i Ujësjellësit të Fushë Arrëzit, Anduel Gjinaj. Ai e ka bërë denoncim në polici dhe në Prokurorinë e Pukës për dhunën që i është ushtruar.

“Jam goditur nga shtetasi Marjan Qafa, për shkak të detyrës. Shtetasit Marjan Qafa i shkëputa një linjë uji të paligjshëm” mësohet të ketë thënë Gjinaj, në denoncimin e tij. Shtetasi Marjan Qafa ish oficer i policise.