Një bankë e nivelit të dytë në Koplik është grabitur. Tre persona të maskuar dhe me arme me një golf të Zi kanë grabitur dhe janë larguar.

Ngjarja u raportua rreth orës 14:00.

Policia njofton se ka gjetur dhe një makinë të djegur në dalje të qytetit të Koplikut.