Grabitet shkolla “Gjin Pjetri” në Laç. Nxënësit një ditë pa mësim

Prej dy ditësh është grabitur shkolla nëntë vjecare në Lac, por policia nuk e ka referuar këtë ngjarje. Abc Neës u interesua pranë policisë locale e cila nuk konfirmon zyrtarisht ngjarjen. Por Abc Neës shkoi edhe në shkollë në të cilën xhamat dhe bankat janë thyer, ndërsa janë marrë disa materiale mësimore. Për këtë arsye ditën e hënë në shkollë nuk u zhvillua mësim. Vetë nxënësit kanë treguar se shkolla e tyre është grabitur.