AKTIVITET NË QENDRËN DITORE PRANË SHTËPISË SË FËMIJËS PARASHKOLLOR. Gratë rome të Shkodrës i janë bashkuar një aktiviteti në qendrën ditore pranë Shtëpisë së Fëmijës Parashkollor në prag të festës së 7-8 marsit.

Drejtorja Anjeze Gjeluci falenderoi nënat rome. Specialistja Marjeta Çela e drejtorisë së shëndetit publik informoi për edukatën seksuale gratë rome dhe në fund pati edhe një program artistik nga fëmijët e qendrës ditore.

STAR PLUS TV

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/U8bGHxCPGh8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]