Një tjetër ngjarje e rëndë ka ndodhur ditën e sotme në qytetin e Beratit. Një grua ka tentuar ti japë fund jetës duke u vetëdjegur.

43-vjeçarja i ka hedhur benzinë trupit dhe i ka vënë flakën. Ka qenë ndërhyrja e bashkëshortit të saj 49 vjeç që e ka shpëtuar nga vdekja. Të dy bashkëshortët gjenden në spital duke marrë mjekime pas djegies. 43-vjeçarja mendohet se vuan nga depresioni dhe ky të ketë qenë shkaku që i ka vënë flakën vetes.