NEHANI: PRESIN QË BRËNDA SHTATORIT TË NIS RIKONSTRUKSIONI I SHKOLLËS.
Komuna Gruemire, nje nga komuna me siperffaqen me te madhe ne territorin e rrethit te Malesise se Madhe, ka hartuar edhe projektet per shume investime ne infrastructure.

Nje fakt I tille eshte pohuar nga kryetari I komunes gruemire Lirim Nehani, I cili ne nje intervsite per star plus ka evidentuar disa prej prioriteteve qe vete komuna ka sa I takon sektorit te infrastruktures rrugore. Nga ana tjeter, Nehani ka pohuar se pritet qe brenda muajit shtator te akordohet edhe fondi per rikonstruksionin e shkolles bne qender te komunes.Komuna Gruemirë kufizohet në veri me Komunën Qendër dhe Komunën Shkrel, në lindje me Komunën Pult, në jug me Komunën Rrethinat dhe në perëndim laget nga Liqeni i Shkodrës

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/fTRnkU6UDPI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak54 KALLËZIME NDAJ POLICËVE
Artikulli tjetërGATI 50 VIKTIMA NGA RRËZIMI I AVIONIT