Qeveria ne Shkoder, grupi i keshilltareve te PD i kujton qeverise investimet per Shkodren.

Bujar Hoti kryetari ketij grupi ka theksuar se gjate qeverisjes se PS investimet ne Shkoder kane qene minimale.Jane investuar vetem dy projekte me vlere totale 73 milione leke.Bujqesia nuk ka marre asnje investim ne argjinatura , kanale apo hidrovore si ai i Çasit.Nga 22 projekte me te cilat ka aplikuar Bashkia Shkoder me 2016 , eshte financuar vetem nje.M; 2017 ka aplikuar me 23 projekte ka perfituar vetem nje financim 7 milione leke.

Keshilltaret demokrate kane theksuar Shkodra nuk ka nevoje per vizita turistike por per investime.Ne i bejme thirrje qeverise qe te realitoje investime konkrete ne Shkoder, ku prijoritet jane mbyllja e unazes dhe zhvillimi i integruar i turizmit malor,By passi lindor, reabilitimi i ujrave te zeza , urbanizimi i plazhit te Velipojes,ripyllezimi i kurores se qytetit etj.

Artikulli paraprakDITA E RINISE, VOLTANA ADEMI ME TE RINJTE E SHKODRES
Artikulli tjetërSHPËRTHIM ME TRITOL BIZNESIT NË FUSHË- KRUJË