Kryeministri Edi Rama ka reaguar përmes rrjeteve sociale mbi ngjarjet e fundit në Turqi.

“I lumtur për popullin vëlla të Turqisë dhe mikun e çmuar Presidentin Erdogan për daljen me sukses të plotë nga një natë tejet e vështirë”, shkruan Kryeministri. Turqia u zgjua e tronditur nga një natë e trazuar, ngjarjet e së cilës u kanë marrë jetën të paktën 90 personave, kanë plagosur mbi 1 mijë të tjerë dhe përfunduar në pranga mbi 1500 persona, pjesa dërmmuese e të cilëve ushtarakë të dyshuar si të përfshirë në përpjekjen për grusht shteti.