OMI: NJË GUIDË E TILLË REALIZOHET PËR HERË TË PARË NË QYTETIN TONË.

Kete te premte ne hotel Coloseu u prezantua projekti i guidës më të plotë për bizneset në pedonalet e Shkodres ne kuader te njohjes e zhvillimit te metejshem te ketyre bizneseve Nje guide e tille prezantohet dhe realizohet per here te pare ne qytetin e Shkodres prandaj organizatoret jane optimiste se do te jete e vlefshme dhe kjo shihet edhe nga pjesemarrja e madhe e bizneseve te pozicionuara ne pedonalen e qytetit te Shkodres ne kete projekt

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/Ix5H-mkXUBM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakTAKIMI “NJË KAFE ME SKËNDER DRININ”
Artikulli tjetërRIKTHEHEN SHPRESAT PËR STADIUMIN “LORO BORIÇI”