TITUJ NDERI DHE MIRËNJOHJE PËR ATA QË KONTRIBUAN PËR ZONËN. Komuna Guri I Zi ne Qarkun e Shkodrës ka nderuar disa prej figurave te cilat për vite kane kontribuar ne territorin e kësaj komune.

Me vendim te këshillit te komunës, këshilltaret kane miratuar unanimisht te gjitha propozimet e paraqitura, ku I është akorduar titulli Qytetar Nderi, muzikantit Robert Radoja.

Ndërkohe qe Komuna Guri I Zi, ka dhëne edhe dy tituj mirënjohje, për zotin Ferdinand Jaku dhe zonjën Vera Hila, për vlerat dhe kontributin qe kane dhëne ne zhvillimin e zonës. Këto tituj, vijnë si një vlerësim për ketë figura te cilat kane bere shume për ketë territor.  

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/b2j_FSQy9dM?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSHINAT E TRENIT, PËR SKRAP
Artikulli tjetërKUPË, VLLAZNIA KALON MË TEJ