DREJTORJA E ARSIMIT: NJË PROBLEM I ZGJIDHUR ËSHTË SIGURIA NË SHKOLLA.Nuk duhet të ketë panik në shkollat e Qarkut Shkodër. Drejtorja Rajonale e Arsimit Afërdita Haka thotë se zëvendësimi i drejtorëve dhe nëndrejtorëve në shkollat e Shkodrës nuk është një lojë politike por përzgjedhja bëhet meritave.

Një problem që duket se ka marrë zgjidhje është siguria në shkolla.Sa i përket mësuesve të rinj që nuk kanë kanë kaluar testin apo edhe tek kualifikimet thotë se duhet të rehabilitohen sepse kërkohet një staf sa më i kualifikuar për nxënësit.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/eaOstlQ0BZY?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“ÇMIMET E PARA” DALIN NË SKENË
Artikulli tjetërPËRKUJTOHET DITA E TË VDEKURVE