Haki Mustafa emërohet në postin e Administratorit të Përgjithshëm të OSHEE-së Ai do të zëvendësojë Ardian Çelën në këtë detyrë.

Ky emërim i ri vjen si rezultat i marrëveshjes mes kryeministrit Edi Rama dhe kryetarit të PD-së Lulzim Basha. Prezantimi u bë sot në ambientet e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike.