Radheve te gjate nuk i ka shpetuar gjate kesaj periudhe as pdogana e hanit te htoit.

Ne redaksine e Star Plus, qytetaret kane denoncuar radhet e gjate te cilet i kalojne disa kilometra, qofte ne anen shqiptare por edhe ne ate malazeze. Sipas te dhenave nga pika doganore e Hanit te Hotit ne Malesine e Madhe, behet me dije se nje situate e tille ka nisur prej disa ditesh ne kete kete pike doganore, e cila nuk e ka pasur nje situate te tille gjate viteve te kaluara por mesohet se shkak i ketyre radheve jane bere funskionimi i sporteleve. Edhe pse jemi zyrtarisht ne fluksin turistik, sportelet e dfoganes se hanit te hotit vijojne te funksionojne me nje sportel, ndryshe nga pika e kalimit kufitar te muriqanit, ku jane vene ne dispozicion disa sportele ne menyre qe te shmangen radhet e automjeteve. Situata e kesaj te enjte, eshte nje kembane alarmi per institucionet sepse fluksi sapo ka nisur dhe pritet qe gjate gjysmes se dyte te korrikut dhe ne muajin gusht, situata te jete akoma me problematike

Artikulli paraprakVIZITA HISTORIKE E IMAMIT TË QABES SË MADHERUESHME NË SHKODËR
Artikulli tjetërOPERACION NDËRKOMBËTAR ANTIDROGE, ARRESTOHEN 30 PERSONA