Konkursi kombetar “Çmimi Idromeno” ka arritur ne edicionin e 4 te tij. Punimet e 7 artistëve të ekspozuara në galerinë e arteve, u vlerësuan nga një juri profesioniste e përbërë nga Adrian Paci, Ikbal Bushati dhe Corradao Gugliotta të cilët vlerësuan me këtë cmim artistin Lek Gjeloshi.

Kryebashkiakia Voltana Ademi e quajti tejet modeste mbeshtetjen qe bashkia i jep ketij konkursi.Punimet e prezantuara në këtë konkurs do të qendrojnë të ekspozuara deri në 20 nëntor 2015 për të gjithë artëdashesit shkodrane.