Velipoja e ka nisur prej një muaji sezonin turistik, por përballet me probleme dhe shqetesime te vete pushuesve.

Hapesirat publike sipas pushuesve të këtij plazhi janë një problem shqetesues sepse nuk po zbatohen kushtet dhe është zënë vija e plazhit. Bashkia e Shkodres disa jave me pare ka kryer edhe procedurat per licensimin e subjekteve te cilet kane te drejte qe te shfrytezojne pjese e plazhit e ne Velipoja, por duket se edhe kete vit pushuesit do te perballen me nje problematike te tille, në luftë për një vend në vijen e parë të plazhit

Artikulli paraprakMUAJI I RAMAZANIT REDUKTOI VIZITAT PËR KRYERJEN E CHECK- UP
Artikulli tjetërPËRKTHIMI LETRAR, PËRFITUES EDHE DY EMRA NGA SHKODRA