SKRAQI: ËSHTË NJË PROJEKT TERAPIE ARTISTIKE ME FËMIJËT. Artistja shqiptare e diplomuar ne akademine e arteve te bukura ne Milano Floida Skraqi ka hapur kete te premte ekspoziten “Inorganic” ne bashkepunim me femijet e moshes 8-14 vjec.

Kjo ekspozite eshte nje projekt terapie artistike i realizuar me femijet per te eksploruar temen e identitetit. Ne elementet e shumellojshem te kesaj ekspozite riprodhohen simbolikisht fantazite, deshirat dhe pervojat e per te arritur kete eshte perdorur e njejta gjuhe dhe forme e shprehjes. Organizatorja tregoi se femijet kane qene te lire te realizojne veprat e tyre por nen mbikqyrjen e saj.