GJINAJ: E QUAJTËM KËSHTU PIKËRISHT PËR EMOCIONIN QË PËRÇON FOTOGRAFIA. Nxenesit e shkolles artistike “ Prenke Jakova kane organizuar ne ekspozite te vecante me fotografi nen kujdesin e mesueses se tyre Ila Gjinaj e cila tregoi per punen e paloshur dhe profesionale te bere nga keto nxenes.

“Emocion” u quajt kjo ekspozite pikerisht per ate çka vete fotografia perfaqeson, nje shkrepje e momentit e cila flet shume, percjell mesazhe dhe mbi te gjitha perçon emocion. Kjo ekspozite deshmon edhe per talentin e ketyre femijeve dhe punen e madhe qe behet ne kuadrin e formimit artistik per keto talente te reja te qytetit te Shkodres

Artikulli paraprakMYFTINIA SHKODËR SHPERNDAN KUR’ANIN NË 3 GJUHË
Artikulli tjetërFSHATI STAJKA, PËRCJELL MESAZHIN PËR NJË FITORE MASIVE