OSJA: PËRMIRËSIM I SHËRBIMIT PËR QYTETARËT, NË VIJIM HAPET EDHE NJË PIKË TJETËR. Pika e dyte per aplikimin per kartat dhe librezat e shendetit tashme eshte funksionale. Per te minimizuar radhet e gjata dhe oret e pritjes e per ti ofruar sherbim ne kohe reale te gjithe komunitetit FSKDSH ne Shkoder ka vene ne funksion nje pike te re qe eshte pozicionuar ne qendren shendetesore ne ne lagjen “Ahmet Lagjia”

Nderkaq kjo pike do pasohet ne ditet e ardhshme me nje tjeter prane Spitalit Rajonal te Shkodres ne menyre qe sherbimi ti ofrohet komunitetit ne te gjitha pikat strategjike te qendres dhe periferise se qytetit te Shkodres. Nga dita e sotme e ne vazhdim kjo pike do te jete ne funksion per aplikimet e reja