OFRON SHËRBIM PSIKOLOGJIK NË KUADËR TË NDALIMIT TË DHUNËS. Zyra per djem dhe burra eshte qendra me e re e keshillimeve psikologjike ne qytetin e shkodres e cila eshte inauguruar kete te premte duke ofruar sherbim per te gjithe ato qe kryejne veprime te dhunshme. 

ZDB ofron sherbime keshillimi per te ndihmuar personat te cilet me fjale apo me vepra demtojne familjaret e tyre duke ushtruar dhune. ZDB ndihmon ne sqarimin e pasojave qe shkakton tek familjaret dhuna dhe kerkon zgjidhjen e konflikteve pa perdorur dhune.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/baZfuQML3Os” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRRITET NUMRI I VEPRAVE PENALE
Artikulli tjetërBASHKIA E SHKODRËS MEMORANDIUM ME DRENASIN