Qeveria shqiptare ka ne prioritetin e saj internetin ne cdo shkolle.

Me keto fjale i eshte pergjigjur interesit te mediave, ministria e inovacionit, milena harito gjate nje vizite qe ajo zhvilloi ne shkodër. Harito u shpreh se eshte pergjegjesi e drejtorive arsimore qe te interesohen per kete sherbim ne cdo shkolle. Harito po ashtu e listoj si teper te sukseshme futjen e 4G si nje nder teknologjite inovative me te medha dhe te shpejta ne vendin tone Ministria Milena Harito u shpjegoi studenteve se Kushdo që ka një ide inovative dhe ëndërron të hapë një biznes të suksesshëm në fushën e turizmit, të bujqësisë apo inovacionit dhe teknologjisë, është i inkurajuar të aplikojë tek “Ëndrra Ime 2016”, për të transformuar këtë ëndërr nga një ide në një sipërmarrje të mirëfilltë”.