ZYRA E PROMOCIONIT SHPJEGON MASAT E MARRA PËR SEZONIN VEROR NË SHKODËR. Ne kabinetin e promocionit prane drejtorise se shendetit public jane marre te gjitha masat per informimin e qytetareve gjate ketij sezoni veror. Keshtu shprehet specialistja prane kesaj zyre Marjeta Çela teksa shpreh se risi sivjet tek broshurat informuese do te jete harta e vendodhjeve te qendrave me te aferta shendetsore ne te gjitha zonat turistike.

Ne te gjitha zonat perfshire edhe pikat turistike si ne zonat detare ashtu edhe ato malore do te jene te perfshira ne nje harte te vogel te qendrave me te aferta shendetsore te cilen mund ta kete cdo kush me vete permes nje fletepalosje .Pikat turistike qe mendohet te jene te mbuluara jane Velipoja, Shiroka, Razma dhe Thethi.