MEDRESEJA E VAJZAVE SJELLIN DHURATA PËR FËMIJËT E KËTIJ INSTITUCIONI. Festa e 1 qershorit ka perfshire nje sere isntitucionesh arsimore,edukative dhe sociale te cilet se bashku u kane bere femijeve kete dite me te gezueshme.

Edhe medresea “Haxhi Shesh Shamia” ne Shkoder mberriti paraditen e se henes ne ambientet e shtepise se femijeve 3-6 vjec ku u shperndane te vegjelve te ketij isntitucioni dhuarata te ndryshme. Ky eshte viti i dyte radhazi qe medreseja haxchi sheh shamia u qendron afer femijeve te kesaj qendre .Qellimi I tyre eshte tua bejne diten ketyre vogelusheve edhe mete gezueshme duke u plotesuar ne kete menyre mungesen e prinderve.

Artikulli paraprakDITA E FËMIJËVE NË SHKODËR
Artikulli tjetërBASHA NË BUSHAT: NJË VOTË MASIVE PËR ZEF HILËN