MINISTRI DEKLARONM SE SHUMË SHPEJT DO TË GJEHET ZGJIDHJA, PARA SEZONIT TURISTIK. Fusha e mbetjeve urbane ne zonen e Velipojes, e cila eshte ngjitur me impiantin e perpunimit te ujrave te zeza, shume shpejt do te marre nje zgjidhje.

Nje fakt I tille eshte bere public nga Ministri I Transporteve dhe Infrastruktrues Edmond Haxhinasto I cili u shpreh qe zxgjidhja pritet te vije para sezonit turistik. Ceshtja e mbetjeve urbane ne komunen e Velipojes e ka zanafilen prej vitesh, pasi vete komuna shprehimisht ka deklaruar se buxheti I tyre nuk perballon koston e transportit per ti depozituar ne landfillin e bushatit, megjithate asaj kohe u mendu ngritja e vend depozitimeve te perkoshme dhe me pas transporti I tyre ne landfill, por nje nisem e tille nuk u konkretizua asnjehere, duke mbushur ne kete forme fushen e mbetjeve ne Pulaj te Komunes se Velipojes por shpesh here duke shfaqur para nesh nje plazh sic eshte ai I velipojes I mbushur nga mbetjet

STAR PLUS TV

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/N24bY662aRM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]