MINISTRI I INFRASTRUKTURËS TEK IMPIANTI I UJRAVE TË ZEZA.Ministri i Infrastruktures dhe transportit Edmond Haxhinasto ka zhvilluar nje inspektim ne impiantin e përpunimit të ujrava të zeza i ndërtuar në fshatin Pulaj të Velipojës.

Një sfidë tha ministry Haxhinasto mbetet lidhja e ujrave të zeza të 55 mijë banorëve më këtë impiant.Haxhinasto tha se do mendohet edhe për pjesë të tjera si liqeni i Shkodrës. Në vëmendje është edhe rruga Shkodër – Velipojë.Me këto investime synohet që sezonin e ardhshëm turistik të ofrohen të gjitha kushtet për të thithur sa më shumë pushues vendas e turistë të huaj në Velipojë.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/19YmUOVypTQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMINISTRI PËRBALLET ME PRONARIN E TOKËS
Artikulli tjetërINAUGUROHET MUZEU I MJEDËS