POSTIMI I PLOTE I HELIDON BUSHATIT

Artizanati në Shkodër është në një krizë të rëndë.

Janë model i rezistencës. Vazhdojnë dhe mbajnë gjallë traditat dhe historinë. Kanë 8 vite që pertej pasionit të tyre, nuk gjejnë arsye pse duhet ta vazhdojnë një traditë të tillë.

U shpreha mirënjohjen dhe u kërkova të bëjnë durim deri me 25 Prill. Deri tani nuk ka qënë e lehtë, por pas 25 Prillit do të jetë shumë më e thjeshtë.

Artizanati është në vëmëndjen tonë si promotor i turizmit.
#VotoniPartinëDemokratike