POSTIMI I HELIDON BUSHATIT

Me banorët e Bahçallekut.
Çdo derë ku ne trokasim, hapet. Çdo derë ku ata trokasin, mbyllet. Janë tallur me Shkodrën.

Temperatura e reagimit popullor ka arritur maksimumin. Numërimi mbrapsht për Qeverisjen e Varfërisë, të Shpopullimit dhe të Turpit ka nisur. Ky është bashkimi më i madh i shkodranëve.

Do të ndëshkojmë me votë, ata që ndëshkuan Shkodrën nga inati!
Bashkë për FITOREN HISTORIKE!
#VotoniPartinëDemokratike