POSTIMI I PLOTE I HELIDON BUSHATIT

Hajdutët që na qeverisin dhe na varfërojnë nuk mund të jenë Zot në shtëpinë tonë. Këtë çdokush e ka kuptuar. Regjimi i tyre ka rënë. Kushdo e di peshën e pergjegjësisë që na ngarkon e ardhmja e vendit dhe e familjeve tona.

Me 25 Prill, një grusht njerëzish që kanë tradhëtuar këdo humbin, dhe mijëra shkodranë e miliona shqiptarë FITOJNË.