Debati përmes rrjeteve sociale vazhdon mes Helidon Bushatit dhe Ilir Beqajt.

Helidon Bushati pas përgjigjes së koordinatorit politik për PS në Shkoder, Ilir Beqaj ka ripostuar postimin e këtij të fundit në faqen e tij në “Facebook” ku ka nënvizuar se “të falenderosh bluzat e bardha për punën e tyre është vërtetë njërzillek, dhe ty si krijues i “Shëndetësisë falas” të takon. Por ta shoqërosh një falenderim ndaj tyre me #votopartinë që infektoi të ardhmen e Shqipërisë, është cinizëm. Ta kuptoj hallin, edhe pse nuk ka cinizëm dhe shkelje ligji që të ndan ty nga humbja e 25 Prillit që të ka rezervuar Shkodra.”