Derë më derë në lagjen “Iliria”. Braktisja dhe varfëria është turpi i kësaj qeverisje në ikje. Kudo, gjej lodhjen e këtyre 8 viteve, por edhe dinjitetin për t’i ndëshkuar me votë, ata që mendojnë se shtrembërojnë vullnetin tuaj. Të keqës që kanë mbjellur po i vjen fundi.

Ata që varfëruan Shkodren, nuk mund ta rimëkëmbin atë, prandaj boll folëm për ata. Tashmë i përkasin skutave më të errëta të historisë sonë.

Me 25 Prill, Shqipëria duhet të fitojë dhe do të fitojë!