POSTIMI I PLOTE I HELIDON BUSHATIT

Në familjen e Brahim Krajës.

Familje që ka sakrifikuar dhe është sakrifikuar për lirinë. Kalvari i persekucionit të tyre nga regjimi komunist ka qënë i mundimshëm dhe aspak i lehtë. U dalin në ekran persekutorët e rilindur dhe kjo është e papërtypshme.

Ndamë kujtime që rrenqethin, por edhe shpresen se kalvarit të persekucionit u ka ardhur fundi.

Si bir i një familje të përndjekur, nuk mund të zhgënjej. Nuk mund të harroj. Persekutorëve vendin që meritojnë, të përndjekurve dinjitetin dhe meriten për një shoqëri të lirë!

Asnjë xhelat i djeshëm nuk mund të jetë shenjtor i sotëm!

#VotoniPartinëDemokratike

https://www.facebook.com/bushatihelidon/posts/128582095944047?__cft__[0]=AZVUAHU65uAqLGlDdx9mS4ZepSqHpKWEGz4V9VFyQFlJUbuSK9EqYT20mpq0SrAMIVhjVmrny_GKL4b4XGKd79FOShl_-_v4Pa9LAU44Id_ZO6N_ElA27TrsVZBtMpCiaoHu4IDphhvaiZOF-6xj1XWk&__tn__=%2CO%2CP-R