POSTIMI I HELIDON BUSHATIT

Me banorët e pallatëve në Perash.

Përtej parashikimeve. Sepse frymën e kësaj fitoreje nuk mund ta kontrollojmë. Nuk mund ta kontrollojmë ne, por as ata që po mundohen me makinacione dhe presione ta frenojnë.

E kanë të kotë. Muri i së keqës që u ngrit përballë familjeve tona po shembet.
Jemi bashkë, jemi shumë, jemi shumica.

Nuk të thërret Helidoni sot, të thërret e ardhmja e familjeve tona që të dalësh të votosh!
#VotoniPartinëDemokratike