POSTIMI I HELIDON BUSHATIT

E ardhmja e fëmijëve tanë nuk duhet të vonojë, dhe pas 25 Prillit nuk do të vonojë.

Mes kriminelëve dhe fëmijëve tanë, zgjedhja është e thjeshtë. Shkodra e Shumicës është bashkuar për fatin e tyre, për fitoren historike!

DO TË FITOJMË!

#VotoniPartinëDemokratike