Kandidati per deputet ne radhet e PD ne qarkun Shkoder Helidon Bushati ka zhvilluar nje takim me te rinjte ne Postribe.Ne postimin e tij te plote ai shkruan:

Me të rinjtë e Postribës që nuk i ikin genit të Lirisë. Në Kalanë e Drishtit, ku me ketë rini ngritëm edhe një kala tjetër. Ngritëm Kalanë e Shpresës dhe shëmbëm Kalanë e Frikës. Muret e të ardhmes së tyre nuk ka njëri që i rrëzon.

Jam i lumtur që e kanë kuptuar se sot nuk i thërret Helidoni. I thërret e ardhmja.

U kërkoj të bëhen rojtarë të ëndrrës së tyre. Nësë sot ata kanë nevojë për një mbështetje, ne do t’i mbështesim me të dyja duart.
#VotoniPartinëDemokratike
#RiniaFITON