Helidon Bushati takimin e radhës e ka patur me të rinjtë shkodranë, nëpunës tek kompania “Opportunity”.

Në faqen e tij në “Facebook” ai shkruan se gjeti një skuadër plot energji me të rinj dhe të reja që bashkë kanë ndërtuar një sukses dhe po shkëlqejnë në Shkodër.

Në postimin e tij, kandidati për deputet shtoi se për ndryshimin ka akoma vend në “Skuadrën e Mundësive” dhe ju bëri thirrje të rinjve të mos rrinë spektaktor, por të bëhen pjesë e skuadrës dhe të ngrejnë sëbashku trofeun e 25 Prillit.

POSTIMI I PLOTË