Prane personave te larguar nga puna ne spitalin rajonal te Shkodres, ka qene deputeti i Partise Demokratike te Shkodres Helidon Bushati.

Gjate takimit me ta, ne nje interviste per mediat, Bushati ka shprehur hapur kundershtimin e tij ne lidhje me keto largime selektive nga puna duke denoncuar edhe abuzimet qe po kryhen ne shendetesi, duke larguar persona me eksperience dhe vite pune ne shendetesi per ti zevendesuar me militante partiak. Gjate fjales se tij, deputeti i Shkodres Helidon Bushati, deklaroi se kjo qeveri, per te mbuluar abuzimet me koncesionet dhe sherbimet ne shendetesi, po largon personat me nevoje duke shpalluar nje lufte te hapur me shtresat ne nevoje ne Shkoder dhe ne te gjithe Shqiperine.

Artikulli paraprakFSHATI BARDHAJ NË PRITJE TË INVESTIMEVE
Artikulli tjetërMIMOZA HAFIZI KËRKESË KOMISIONIT NË PS, PËR VENDIMET E KONGRESIT