Kandidati i PD per qarkun Shkoder Helidon Bushati eshte takuar me banore te Prekalit dhe Ures se Shtrenjte.Bushati shkruan:

Me banorët e Prekalit dhe të Urës së Shtrenjtë.

Prekali nuk është i bosëve të hashashit. Me 25 Prill i kthehet njerëzve të ndershëm.

Nuk ka vend më për pesimizëm. Sytë janë nga ndryshimi. Prandaj sot janë më të bashkuar se kurrë. Sepse vetëm bashkë do e shembim murin e së keqës.

Me 25 Prill, çlirojmë banorët e Prekalit dhe të Urës së Shtrenjtë nga prangat e krimit.
#VotoniPartinëDemokratike
#Me25PrillFitoreHistorike