POSTIMI I PLOTE I HELIDON BUSHATIT

Në zonën e Fermentimit, nuk gjeta gjurmë të shtetit dhe të qeverisjes. Bashkëjetesë të varfërisë me qytetarët, këtë po. E gjeta sot dhe na përplaset në çdo dyer që na hapet.

Varfërinë dhe lënien në mëshirë të fatit e kanë për qytetarët, pasurimin dhe luksin e kanë vetëm per vete. Kjo është ajo që ofrojnë, prandaj sot pas 8 vitesh nuk kanë fytyrë t’ju dalin përpara. Mos t’i japim më kohë të keqes.

Me 25 Prill, t’i vërtetojmë njëri-tjetrit se Shqipëria bëhet dhe se vetëm bashkë mund ta bëjmë.