Statusi i Helidon Bushatit

Partia Demokratike ka plan të qartë për biznesin dhe çlirimin e ekonomisë. 🇦🇱✔️
Vizitë në një nga bizneset fason në Shkodër.

Sektori i fasonëve është padyshim një nga sektorët kyç të ekonomisë shkodrane, ndaj pata kënaqësinë të ndaj nga afër programim ekonomik që Partia Demokratike ofron;

📌Taksë e sheshtë 9%, në krahasim me taksën 15% që paguan sot biznesi fason.
📌Anullim i taksës Rama 240 lekë/l karburant.
📌Ulja e çmimit të energjisë.
📌Ulja e normës së kontributit për sigurimet shoqërore.
📌Rimbursimi i TVSH.

Me programin tonë fiton sipërmarrja, fitojnë familjet shqiptare.

Në sajë të sipërmarrësve dhe shqiptarëve të tillë, më 25 Prill Shqipëria do të fitojë.
#ShkodraFITON #ShqipëriaFITON🇦🇱