POSTIMI I HELIDON BUSHATIT

Zogaj e Bashkimit.
Në Zogaj dëgjova PO! dhe JO!

Zogaj i ka thënë JO! hajdutit të konçesioneve. I ka thënë JO! hajdutit të fondeve.
PO! për ndryshimin. PO! për të ardhmen e familjeve të tyre. PO! për kthimin e fëmijëve të tyre në atdhe.

Derë më derë për t’i falenderuar për bashkimin.
Për t’i thënë falemnders për ndryshimin që do të sjellin me 25 Prill.

Zogaj me 25 Prill i kthehet Shumicës, njerzve të ndershëm dhe të zakonshëm.

FITORE HISTORIKE!
#VotoniPartinëDemokratike