Stafi i shtabit elektoral me rastin e ditëlindjes së kryesuesit të PD-së në qarkun Shkodër, Helidon Bushati, ka surprizuar këtë të fundit.

Surpriza e Bushatit ishin bashkëshortja dhe 2 djemtë e tij. Këtë e ka bërë të ditur përmes një postimi në Facebook ku shkruan:

Tradita e grupit vazhdon, por sot ishte rradha ime.
Falemnders shtabit që përveç punës, gjeten kohën për një nga surprizat më të bukura për mua dhe familjen time.