STAR PLUS, PAMJET EKSKLUZIVE TË OPERACIONEVE NGA AJRI
Luftes  kunder kultivimit  të  bimve narkotike  në  qarkun e shkodrës   ku  janë   asgjesuar  dhjetra  parcela  Policia  e  Shtetiti  tashmë  I  ka  shtuar  dhe   patrullimet nga  ajri.

Një  helicopter I Ministrisë së  Brendshme , po  kontrollon  të  gjithë  territorin e  Qarkut  të  Shkodres  e  ne  vecanti  zonat  e  thepisura  Malore  sic  është  rrethi  I Pukes. Vezhgimi nga  ajri  përmes  helikopterit  të  vënë  në dispozicion nga ministria  e brendshme pritet të  pasohet  me të  tjera   rezultate  në  asgjesimin  e  Parcelave  me kanabis  Sativa  ku për këtë  vit janë  asgjesuar me dhjetra  parcela .  Kamera e Star Plus ka qene pjese e ekuipazhit te helikopterit te ministrise se brendshme gjate inspektimit te bere ne zonen e pukes. Policia e  Shtetiti në Qarkun e  Shkodres  bëri  të ditur  se   patrullimet me  helicopter  vin në kuadër  të  planit  të  masave për  sezonin veror  dhe  kryesisht   për  zbulimin  e  parcelava  me  kanabis  në  zonat  e  thella   malore  të  cilat  kryesisht  jane  të rrëzikshme.   Policia  bëri  të  ditur  se    do  të  vijoj  kontrolli   I  hapsirës  territorjale  nga  ajri  duke  vënë  kështu piketat  për  të  gjithë  zonat  e dyshuara   ku menjeher ndërhyet  dhe  nga  toka   për  mbajtjen në  vezhgim  të  të  gjithë  levizjeve. I  angazhuar  në  luften  kundër  bimve  narkotike  për të cilat  u  vlersua  pak ditë më parë dhe  nga ministri Tahiri  kreu I Policisë së  qarkut  të  Shkodres Shaban  Nexhi  ka  premtuar vijimin e  aksioneve  duke bëre që  të  gjithe   parcelat  e  kultivuara  të  mos  arrin  të  korren  nga  askush tjeter  vec  asgjesimit  që  po  bënë  policia  cdo  ditë.

[iframe width=”300″ height=”300″ src=”//www.youtube.com/embed/_q0nVA2GQ8g?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVLLAZNIA NË QIELL TË HAPUR
Artikulli tjetërRENDI NË 24 ORË