Hetimet e Doganave:Kapen qindra litra naftë kontrabandë në vend

 

Hetimet e Drejtorisë së Doganave kanë bërë të mundur sekuestrimin e qindra litrave naftë kontrabandë e futur në vendin tonë. Në bashkëpunim me Policinë e Durrësit u bë e mundur edhe arrestimi i shtetasit Olsi Beshi. Gjatë kontrollit dhe analizave të bëra rezultoi se ky shtetas dispononte në furgon një sasi prej 240 litrash naftë e cila rezultoi 100% e pamarkuar. Nga hetimet e njëpasnjëshme të Drejtorisë së Doganave në të gjithë vendin, është bërë e mundur edhe arrestimi i një shtetasi për futjen e një sasie prej 220 litrash naftë kontrabandë. I arrëstuari është shtetasi Altin Këlliçi, administrator i shoqërisë “Këlliçi 2009” shpk subjekt që ushtron aktivitetin në fushën e inerteve. Aksioni u krye në aksin Lushnje-Berat nga grupi i antikontrabandës, të cilët po ushtronin kontrolle për automjetet me tonazhe të rëndë. Ndërkaq, hetimet u realizuan edhe pranë depozitave të firmës në Kavajë ku u kapen një sasi prej 800 litrash naftë të tjera të pa markuara në masen 31%.