Drejtoria e hetimit tatimor ne Shkoder ka nisur nje aksion intensiv ndaj te gjitha bizneseve qe nuk kane license per ushtrimin e aktivitetit ne plazhin e velipojes.E gjithe puna e dites se hene eshte shoqeruar nga efektive te policise se qytetit verior . Drejtori i ketij institucioni Pal Lera thekson se deri tani jane ndeshkuar subjekte ndersa aksioni do te vijoje pervjate gjithe kesaj jave.

Lera i ben thirrje te gjitha bozneseve te respektojne ligjin dhe te jene konform te gjitha rregullave pasi ne te kundert do te ndeshkohen. Pavarësisht aksioneve të Tatimeve majft individe vijojnë të tregohen indiferente ndaj licensimit te detyrueshem te bizneseve te tyre private.Drejtoria e hetimit tatimor gjate kesaj perudhe nje javore do te jete e pranishme ne terren me 3 grupe task-force te cilet ne bashkepunim me policine do te konfiskoje cdo subjekt te palicensuar qe ushtron aktivitetin ne plazhin e velipojes.