Është hedhur shorti në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve për renditjen e subjeketeve zgjedhorë në fletën e votimit. Partia Social-Demokrate e deputetit Tom Doshi do të jetë e renditur e para në fletën e votimit për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit. Partia Socialiste do të mbajë numrin 12 në fletën e votimit, ndërsa Partia Demokratike dhe koalicioni Aleanca për Ndryshimi do të mbajë numrin 9 në fletën e votimit. Shorti është hedhur për 12 partitë politikë, ndërkohë që në zgjedhjet e 25 prillit do të marrin pjesë edhe 5 kandidatë të pavarur, të cilët do të renditen pas subjekteve politike në Qarqet ku ato kandidojnë.

Partia Social Demokrate 1
Partia Balli Kombëtar 2
Lëvizja Demokratike Shqiptare 3
Bindja Demokratike 4
Aleanca Ora Kombëtare – Emigracioni – Bashkimi Popullor dhe Konservatorët 5
Lëvizja Socialiste për Integrim 6
Nisma Thurje 7
Partia Lëvizja e Re 8
Partia Demokratik dhe Aleanca për Ndryshim 9
Aleanca Demokracia e Re 10
Lëvizja për Ndryshim 11
Partia Socialiste 12